✓ Fri frakt över 499 kr ✓ 14 dagars returrätt ✓ 1 års garanti

Om Oss

Vilka är vi?

Wolf Cult bildades av de två vännerna Kaspar och Johan och är en återförsäljare av unika varor med vargmotiv. Kaspar och Johan har båda ett brinnande intresse för vargar och beslutade att lansera en butik med varor som visar upp det magiska djuret.

Med en unik varg-produkt kommer du glömma all stress och bli påmind om naturens skönhet, och med vargen vid din sida kommer inget kännas omöjligt!

Historien om Wolf Cult

Det hela började som ett projekt av de två vännerna, som i sin tur ledde till lanseringen av Wolf-Cult.com. Johan har alltid haft ett stort intresse för vargar. "I Norrland är det inte ovanligt att få syn på en eller flera vargar, men pulsen höjs alltid ett snäppt jämfört med andra djur". "De besitter en viss magi, som popkulturen givetvis har bidragit med, och alla har en åsikt om vargar" säger Johan. 

Kaspar och Johan såg att det inte fanns en butik med denna affärsidé och beslutade för att starta en butik med kvalitativa produkter som bär ett unikt vargmotiv på ett eller annat sätt. Nu står vi med facit i hand om hur väl denna affärsidé togs emot av det svenska folket och blickar fram mot många ljusa år som Skandinaviens största återförsäljare av produkter med vargmotiv.

Vårt breda sortiment

Wolf Cult har ett brett utbud, och säljer allt ifrån Inredningsartiklar till nyckelringar med unika vargmotiv. Våra produkter är framtagna av olika leverantörer för att våra kunder skall köpa dem i särklass mest efterfrågade varg-artiklarna. 

Butiken strävar efter att erbjuda den svenska marknaden de allra bästa och populäraste varg-produkterna tillgängliga på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Tyskland, Kina, USA samt Storbritannien.

En stor del av vårt sortiment grundar sig på att vara den perfekta presenten till den speciella personen. Kundtjänst, stil, innovation, kunskap, tillförlitlighet och hög kvalité är våra ledord! Vi har som garanti att skicka din beställning så snabbt som vi bara kan.

Varför Wolf Cult?

Många har undrat över namnet, och vi kände att det var ett passande namn till det kollektiv och sortiment vi vill erbjuda den skandinaviska marknaden. Vissa älskar vargar såpass mycket att de fullständigt avgudar dem, därav namnet "Cult". Gå med i vår flock och bli en del av Wolf Cult!

Enkelhet

Enkelhet för oss innebär ett lättnavigerad hemsida, liksom säker betalning, snabba leveranser och grym service! Vi vill att alla skall kunna förstå våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger våra produkter rättvisa. Det skall inte heller vara några problem med returer och reklamationer, då vår service är vår högsta prioritet! 

Wolf Cult Magazine

Wolf Cult Magazine är resultatet av vårt brinnande intresse för vargar, och vårt ständiga behov av att utvecklas och lära. Istället för att sitta inne på informationen kände vi att vi vill dela med oss våran kunskap till er. Vår tanke är att du som kund skall kunna ta del av vargar och dess fakta, lära av historia och erfarenheter samt ta del av kommande produkt-designer och trender. Vårt avseende är att du som kund skall känna dig hemma hos oss och lära känna vår passion för vargar.

De artiklar vi publicerar är till för att undervisa samt skapa ett ökat intresse för vargar, genom vargarnas betydelse genom tiden. Vi förklarar ingående om olika informationer som kan tänkas vara nödvändiga, skötselråd för att öka produkternas livslängd samt olika tips och tricks.

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med ledande och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Klarna, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. Preliminärstart för dessa ligger i slutet av januari respektive slutet av juni.

På Wolf Cult är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också bra erbjudanden till ett överkomligt pris som är svåra att hitta i andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt det du letar efter. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på info@wolf-cult.com

Wolf Cult LTD

7 Waterloo Rd

Yau Ma Tei

Hong Kong

3039417