✓ Fri frakt över 499 kr ✓ 14 dagars returrätt ✓ 1 års garanti
Köp Coola Varg Smycken Hos Oss

Top 10 Varg Smycken

läsning - ord

Vargarmband och ringar är unika och tidlösa juveler. Man eller kvinna, ung som gammal, detta utbud av smycken (silver, läder, stål..) är den perfekta presenten till vargälskare och den orädda individen. Vargen är en andlig guide och ett totemdjur för många av oss. Den förkroppsligar också starka värderingar som gör den viktig i många kulturer. Den symboliserar mod, visdom, styrka, familj och smak för äventyr. 

Upptäck här i vår topplista de bästa vargarmbanden, halsband och ringar vi har att erbjuda!

En idealisk smyckeslista för sensationella presentidéer till alla vargälskare. Välj bland material som 925 Sterling Silver, titan, guldringar, silverringar och andra unikt handgjorda smycken som passar alla stilar!

10. Vargarmband Viking (Stål)

Varg Smycken Herr

 

På plats nr 10 har vi en riktigt gedigen armlänk som hämtar sin inspiration från vikingarnas traditionsenliga armlänkar. Ett justerbart varg-armband som passar allt och alla stilar. Med två mytomspunna ulvar mötandes varandra, kan du säga att du fått den som ära från Gere och Freke själv, vi lovar att inte berätta för någon!

 9. Howling Wolves Guld Ring

Smycken Med Vargar

På nr 9 kommer en riktigt vacker guldring! Ringen är tillverkad i 316L rostfritt stål och visar upp två ylande vargar som möter varandra. Ringen är även reglerbar vilket gör att den passar alla fingrar liksom utgör en otrolig present som kommer sätta lyx i vardagen. Perfekt som förlovningsring eller som ett komplement till din stil, en guldring med vargar kommer ge dig stil och harmoni!

8. Ylande Varg Rosa Himmel Halsband

Coola Varg Smycken Dam

På plats 8 kommer detta underverk. Ett snyggt metallhalsband med en halvmåne och ylande varg som amulett! Halsbandet är en otrolig present och kommer förmedla den rätta bilden av en ylande varg, perfekt till vargälskare! Ett långt halsband på 50 cm som passar alla stilar och som kommer sno åt sig sin välförtjänta del av uppmärksamheten.

7. Två Vargar Läderarmband

Coola Armband VargPå sjunde plats kommer ett mycket häftigt armband som passar alla stilar och smakar. Armbandet är i läder och visar upp två vargar som med sina starka käkar håller samman ringen. Mycket coolt armband som hämtar inspiration från dem klassiska viking-armlänkarna. Armbandet passar utmärkt för de som söker ett coolt komplement till sin stil och är en utmärkt gåva!

6. Varghuvud Silverring

Handgjord Silverring Varg

På plats nummer 6 kommer en riktigt kvalitativ silverring! Ringen är ett självklart komplement för vargälskare och är även reglerbar, perfekt för de som är osäkra på sin storlek. Ringen passar till allt och alla stilar och kommer göra dig oövervinnlig med vargen vid din sida! Ringen är gjuten i Sterlingsilver 925 och med denna på ditt finger blir du ett med det fruktade och respekterade djuret vargen!

5. Gere Och Freke Svart Armband

Coola Armband VargNär nummer 5 ska listas så kommer vi självklart att ge plats för denna best! Ett riktigt coolt svartmålat stålarmband som kommer ge dig en självsäker look! Med detta varg-armband blir du ackompanjerad av Gere och Freke och din plats i Valhall är numera säkrad! Armbandet passar både killar och tjejer och är en perfekt gåva till vargälskare!

4. Fenrisulven Vargring

Varg Ring Herr

På plats 4 fortsätter viking-temat, genom denna varg-ring! Med Fenrisulven som din följeslagare på fingret kommer inga objektiv ses som omöjliga längre, och all negativitet kommer skrämmas iväg! En mycket häftig ring som passar till viking-fantaster liksom varg-människor, och är en ring i sann biker-anda! Ringen är tillverkad i stål och passar till alla sorters stilar samt en självklar present till den blivande varulven!

3. Black Wolf Varghalsband Obsidian

Halsband Herr Varg Obsidian

På nummer 3 har vi ett konstverk som kommer ge dig en unik och oslagbar stil! Detta svarta varg-halsband är tillverkad i obsidian vilket är en bergart bildad av lava som hastigt har stelnats. Ett mycket fräckt halsband som passar till sanna vargälskare och som kommer ge dig styrkan hos en alfaledande varg, perfekt till att tackla vardagens problem med! 

2. Geometrical Wolf Ring

 Ring Stål Varghuvud

På plats nummer 2 kommer denna gigantiska vargring! Tack vare sin kraftfulla och imponerande design är denna ring en symbol för beslutsamhet och dominans. Denna meningsfulla ring är som gjord för vargälskare. Lika motståndskraftig som alfavargen och tillverkad i kvalitativ rostfritt stål, är ringen klorresistent och stålets glans bibehålls intakt. Ringen passar till allt och alla, och kommer ge din stil en tuff och auktoritär look!

1. Tvåhövdad Varg Armband (Stål)

 Exklusiva Varg Armband HerrPå plats nummer 1 och vinnaren av denna lista kommer detta robusta varg-armband! Tillverkad i kvalitativ 316L rostfritt stål och motstår klor, kommer detta silverarmband att skina klart och skänka glädje så länge som du själv väljer att använda den. Armbandet visar upp två vargar som med sina käkar håller ihop armbandet. Ett mycket häftigt smycke som passar alla som söker efter att komplettera sin stil med ett fräckt varg-armband!

Nu har du en lista som är utmärkt att fixa presenten ifrån. Perfekt när man saknar idéer eller när man vill fixa unika smycken som silverringar eller varg-armband. Tveka inte på att posta din egna topplista som kommentar här nedan.


Vill du få uppdateringar från Wolf Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.