✓ Fri frakt över 499 kr ✓ 14 dagars returrätt ✓ 1 års garanti
Lista På Varulvsfilmer

Top 15 Varulv Filmer

läsning - ord

Till skillnad från vampyrer eller zombies skulle vi lätt kunna tro att varulvar inte får all den kärlek den förtjänar i Hollywood. Av dessa 15 långfilmer, har vi listat några av de bästa varulvs-filmerna som någonsin har gjorts.

Klassiska varulv-filmer måste som ändå måste ses av fans av genren. Vi kommer att tillsammans gå igenom filmer du absolut måste se om du är ett fan av varulvar.

Även om varulven framställs som ett blodtörstigt och grymt odjur i skräckfilmer, har trenden utvecklats under de senaste åren för att utforska nya perspektiv.

Släng på dig Vargtröjan, nu kör vi!

Vargtröja Köpa Billigt

1. En Amerikansk Varulv I London

Två amerikanska högskolestudenter är på en vandringstur i Storbritannien och attackeras av en varulv. Den en dödas, den andra skadades lindrigt. Varulven dödas men återgår till sin mänskliga form, och de lokala stadsborna är ovilliga att erkänna dess existens. Den överlevande studenten börjar först få mardrömmar om att jaga på fyra ben, men upptäcker sedan att hans vän och andra nyliga offer söker upp honom och kräver att han begår självmord för att släppa dem från hans förbannelse, då de fastande mellan världar på grund av deras onaturliga död.

2. Ginger Snaps

Ginger är 16, pigg, tuff och, tillsammans med sin yngre syster, iscensätter och fotograferar dödsscener. De har ingått en pakt om att dö tillsammans. I början av oktober, på natten hon har sin första mens, som också är fullmånens natt, biter en varulv Ginger. Inom några dagar händer några allvarliga förändringar i hennes kropp och i hennes temperament. Hennes syster Birgitte, 15, försöker hitta ett botemedel med hjälp av Sam, en lokal pundare. När Birgitte kämpar mot klockan och halloween, samtidigt som en annan fullmåne närmar sig, blir Ginger läskigare, och det är inte bara lokala hundar som börjar dö.

3. Twilight

Denna filmsaga har i stort sett delat åskådarna. Vi kunde dock inte låta bli att ta med den. Mellan vampyrer och varulvar berättar den här filmen historien om Isabella Swan, en gymnasieflicka som faller under trollformeln av en vampyr... Och vad har varulvar med detta att göra? Tja, hennes vän upptäcker konsten av vad som gör att han kan förvandla sig till en varg. En romantisk historia i en fantasivärld som åtminstone är värd att titta på för att bestämma sig.

4. The Howling

Stjärnjournalisten på Channel 6, Karen White, undersöker en seriemördare och kommer undra om den skyldige inte är en varulv i fråga, innan hon hamnar bland en hemlig förening bestående av ett dussin varulvar. Denna kultfilm kommer att ha inte mindre än 7 uppföljare genom åren, vilket gör den till den mest produktiva serien i genren.

5. Dog Soldiers

Skickad till den skotska skogen för en simpel militärövning, kommer sergeant Harry Wells skvadron att ha en obehaglig överraskning när de inser att de faktiskt befinner sig på jaktmarken för inte bara en, utan en hel grupp varulvar. Dog Soldiers är ett måste för alla fans av genren och kommer att återställa deras skrämmande och blodtörstiga utseende.

6. Late Phases

Ambrose McKinley, en blind veterinär, flyttar in i ett pensionärs-samhälle bara för att lära sig om att de boende där har dött, inte från ålderdom utan av hundattacker. Efter att ha överlevt sitt egna möte med en hund en natt kommer Ambrose att tro att angriparna är så mycket mer än bara hundar...

7. Van Helsing

I denna saga kallas monsterjägaren Van Helsing till Transsylvanien för att bli av med Dracula. Han måste också möta varulvar, vampyrer samt Frankensteins monster. Om du letar efter action och fighter mellan dina favorit-varelser, borde den här filmen vara något för dig. 

8. Bad Moon

Filmen handlar om en mans kamp att dämpa förbannelsen som han gömmer sig inom... Och hans sista chans att frigöra sig från en familjs kärlek. Men när det ser ut som han förlorar sin strid och äventyrar allt han håller till hands, är familjens hund, Thor, det sista hoppet för hans familjs överlevnad... Och slutet på hans varulv-förbannelse.

9. Silver Bullet

Den lilla staden Tarker's Mills var en plats som var mycket fredlig, där inget extraordinärt någonsin hände förrän en natt när morden började. Stadsborna tror att det är någon vansinnig mördare på fri fot som tänker jaga. Marty, en ung handikappad pojke, tror att mördaren inte är någon man alls, utan en varulv. Efter ett möte med varulven jagar Marty och hans syster Jane över hela staden efter varulven.

10. Wer

I Frankrike, slaktas familjen Porter medan hon tältar i skogen och bara Claire Porter överlever men är allvarligt skadad. Hon rapporterar att hennes man Henry och hennes son Peter har ätits levande av en stark man. Eremiten Talan Gwynek som bor i skogen med sin mamma grips av polisen med misstanke om att vara mördaren. Försvarsadvokaten Kate Moore får i uppdrag att försvara Talan och hon kommer till stationen med sin utredare Eric Sarin och djurexperten Gavin Flemyng för att intervjua Talan. Den ovilliga polisinspektören Klaus Pistor är säker på att Talan är mördaren men måste låta Kate och hennes team arbeta. Det är oro i området och Gavin är på Talan. Därefter besöker de Talans mamma fru Gwynek och de får veta att Talan har en sällsynt sjukdom. Regeringen vill samtidigt använda hennes mark för att dumpa kärnavfall och hennes man har nyligen dött i en bilolycka. Snart avslöjar Eric att Gwyneks död var misstänksam och Pistor ansvarade för utredningen. När Kate lyckas skicka Talan till ett sjukhus för undersökning, upptäcker hon effekterna av Talans sjukdom och som ansvarar för nästa händelser.

11. Vargarnas Natt

Rosaleen (Sarah Patterson) är en tonåring som bor i ett lanthus i England med sin familj, och får en mardröm om vargar och varulvar från medeltiden. I sin dröm är hennes tråkiga syster död, hon bor med sin far och sin mamma, men tillbringar mycket tid med sin mormor. Mormor (Dame Angela Lansbury) berättar många historier om varulvar och ger henne följande råd: "gå aldrig bort ifrån vägen i skogen, ät aldrig ett äpple och lita aldrig på en man vars ögonbryn möts." En dag möter Rosaleen, medan hon ska besöka sin mormor, en stilig man och slår vad med honom om vem som ska komma först till mormors hus. Snart så förstår hon vem han verkligen är. 

12. Red Riding Hood

Red Riding Hood försöker modernisera den skräckinjagande historien för dagens barn. Mellan romantik och spänning kommer filmen att speciellt tilltala tonåringar. Precis som den berömda historien om Rödluvan, berättar filmen historien om en liten bondby som attackerades av en varulv som har roat och terroriserat regionen i decennier, när det nalkas fullmåne. Men den härgången verkar det ganska uppenbart att djuret faktiskt är medlem i byn.

13. Wolfcop

Eftersom han har makten till att förvandla sig till en halvman/ halvvarelse, har sergeant Lou Garou, en lat, inkompetent, alkoholiserad polis som arbetar för den lilla staden Woodhaven, blivit inget mindre än en version av Dirty Harry. Tar aldrig sig själv på allvar med sin tramsiga humor.

14. Varulvens Förbannelse

I 1700-talets Spanien blir en adopterad pojke varulv och terroriserar invånarna i hans stad. Filmen handlar om den här pojken som lever med sitt lidande och slutligen viker sig för sitt öde. Terrence Fischer har gjort ett fantastiskt jobb med sin regi, skapat stämningsfulla uppsättningar, underbara, rika kostymer, en imponerande musikalisk komposition som belyser viktiga dramatiska ögonblick och framförallt skapat en historia om ett odjur i människan med medkänsla, förståelse och djup.

15. The Wolfman

Nyinspelning av filmen från 1941 som lade grunden till genren. The Wolfman handlar om Lawrence Talbot, en skådespelare drabbad av en fruktansvärd familjesjukdom som kommer att leda honom begå mord, via asylumet. En vacker hyllning till klassikern, även Benicio del Toros smink påminner om Lon Chaneys, den allra första varulven på bioduken.


Vill du få uppdateringar från Wolf Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.