✓ Fri frakt över 499 kr ✓ 14 dagars returrätt ✓ 1 års garanti
Hur Man Blir Varulv

Krönika -

Så Blir Du En Varulv

läsning - ord

Har du alltid velat bli en varulv? Tack vare denna artikel kommer du äntligen kunna transformera dig själv till denna mytomspunna varelse! Här nedan kommer vi lista olika metoder som kommer mutera dig till en sann varulv.

1. Introduktion

Innan vi lär oss hur du blir en varulv måste vi först ta reda på hur mycket du redan vet om just varulvar. Den moderna popkulturen har förvirrat till det lite genom att ändra definitionen om vad en varulv egentligen är.

2. Vad Är En Varulv?

Det som många människor idag anser vara en "Varulv" är istället en "shapeshifter". Vissa shapeshifters förvandlas uteslutande till vargar i mänsklig form, men de är inte riktiga varulvar. Dessa shapeshifter-vargar har blivit kända som "varulvar" på grund av Twilight-serien. Om det är den här typen av varelse du vill bli, är jag rädd att det kommer bli problematiskt. De flesta shapeshifters (vargar inkluderat) är genetiskt födda på detta sätt. Antingen har du det i dig eller inte alls, och de flesta av oss har det inte.

3. Det Smarta Sättet Att Bli En Varulv

Det finns dock undantag. Navajo-mytologin talar om en varelse som kallas för "Skinwalker", som i de flesta fall är en människa som på ett magiskt sätt lärde sig att förvandlas till ett djur genom att bära djurets hud.

Skinwalkers anses allmänt vara onda och för att bli en krävs det mycket uppoffringar och en djup kunskap om den antika mystiska konsten.

Varulven är en förbannelse. De som drabbas har liten eller ingen kontroll över sina handlingar i vargform. De styr heller inte sina förändringar. Naturligtvis finns det också ett undantag i denna regel i sällsynta fall av mänskligt varulvssyndrom, där varulvar i vargform bibehåller sitt mänskliga medvetande. Man tror emellertid att detta sällsynta tillstånd endast förekommer i fall ett barn föds av föräldrar som råkar vara varulvar.

Även varulvar behöver sömn. (iallafall tills det är dags att gå ut och möta fullmånen) Kika in bland våra snygga varg-sängkläder här nedan:

Påslakanset Med Varg

Om du fortfarande vill veta hur du blir en varulv, kan du fortsätta att läsa denna artikel, men jag råder dig att tänka två gånger innan du beslutar dig för en förvandling. 

4. Hur Blir Man En Varulv?

Det finns många sätt att bli en varulv. Att bli varulv är dock ett beslut som bör fatts i god tid, om möjligt. Vissa metoder för att bli varulv är farligare än andra, och livet efter din transformation kanske inte är vad du förväntar dig.

Med det sagt låt oss ge dig tre sätt till att bli varulv:

  • Född av föräldrar med varulv-genetik.
  • Bli biten av en varulv.
  • Försök bli "cursed".

  • Varulv-genetik

För att födas med den genetisk förmågan att bli varulv (officiellt känd som "genetisk lykantropi") måste båda föräldrarna ha varulv-genen för att föra vidare den till sitt barn, men ingen av föräldrarna måste nödvändigtvis vara varulv själv.

De som är födda med genetisk lykantropi är inte varulvar när de kommer ut från livmodern. En människa med den genetiska strukturen startar inte varulv-transformationen förrän efter puberteten är över. Detta kan vara till stor nytta för barnet eftersom den har en bättre chans att överleva i samhället tack vare sin mänskliga form. Naturligtvis, om människan inte vet att om att de blir en varulv, kan det naturligtvis komma som en chock.

När genetiska varulvar börjar transformeras gör de det på ett mycket liknande sätt som bitna människor eller de varulvar med förbannelse vilande över dem. De börjar som 50 % odjur och 50 % människa, och når sedan över tiden ren vargform efter sin transformation.

  • Biten av en varulv

En människa född utan den så åtråvärda varulv-genetiken är ännu inte ute ur varulv-leken. Det finns två sätt att bli varulv, det vanligaste är att bli biten av en varulv.

Likt vampyrer, bär varulvar bakterier i kroppen som är giftiga för människor. Det är dessa bakterier som kan göra människokroppen kapabel till att omvandlas till en varulv.

Till skillnad från vampyrer bär varulvar inte en betydande mängd av dessa bakterier i blodet. Åtminstone inte de stammar som kan infektera en människa. Varulvar bär nästan uteslutande smittsamma bakterier i sitt saliv. Så när en människa blir biten av en varulv finns det en god chans att saliven kommer in i människans blodomlopp där bakterierna kan göra sitt jobb.

Rolig Varulv Fakta

Om du blir biten och inte vill bli varulv är det bäst att börja med en antibiotika-behandling så snart som möjligt. Framgångsgraden är inte strålande med antibiotika, men det är det enda kända sättet som dödar bakterier.

Efter en bit börjar bakteriestammen dupliceras omedelbart i humant blod. Processen tar ungefär 6-9 veckor att integrera in bland mänskliga celler helt. Under denna tid kan du uppleva sömnlöshet, huvudvärk och influensaliknande symptom, men det är inga yttre tecken på att du är en varulv.

När bakterierna har integrerats helt i cellerna kommer den drabbade människan att bli en varulv och på så vis transformeras varje natt från och med nu.

  • Förbannelse

Av de fyra sätten att bli varulv är förbannelsen den mest sällsynta. Vi vet väldigt lite om den, förutom att den finns.

Den första varulven skapades av denna förbannelse, så vi vet att den ursprungliga gudomen som skapade förbannelsen har förmågan att förmedla den till andra.

Några historiska stam-legender föreslår att den ursprungliga varulven, Matchitehew, kunde kasta denna förbannelse på andra, och även om det är uppenbart att han gjorde det utan att bita människor, är han inte det. Det är inte helt klart om han kunde "kasta" förbannelsen direkt på dem.

Det finns myter om svarta magiska trollformler som gör människor till varulvar. Men återigen, den enda jag har sett fungera är den ursprungliga berättelsen om förbannelsen.

Varg Hoodies Bomull

 


Vill du få uppdateringar från Wolf Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.