✓ Fri frakt över 499 kr ✓ 14 dagars returrätt ✓ 1 års garanti
Bästa Varg Filmerna

Top 10 Filmer Med Vargar

läsning - ord

I denna artikel går vi igenom dem allra bästa filmerna som handlar om vargar. Vi måste ändå påpeka den diskreta uppmärksamheten som bio har reserverat för detta extraordinära djur under de senaste åren. Förutom några tecknade serier (utan några speciella egenskaper), thrillern The Grey, Wolf Totem av Jean Jaques Annaud och den senaste Alpha som kommit ut. Vilka mer finns det? Här nedan listar vi vår personliga top 10 filmer med vargar:

1. Never Cry Wolf

En regerings-forskare, som skickas för att undersöka vargarnas "hot" i norr, lär sig om artens sanna fördelaktiga och positiva natur.

2. Entrelobos

Filmen skildrar ett barns liv som har bott ensam med vargar i tolv år.

3. Druid Peak

En problematisk tonåring skickas för att bo hos sin främmande far, en parkvaktare. Under sin tid där utvecklar han en ovanlig affinitet och passion för vargarna i den lokala flocken.

4. Friends For Life

En man med ett krossat hjärta... 4 Föräldralösa vargar... Och den genuina vänligheten som räddade dem alla...

5. Loup

Sexton är gamla Sergei är son till Boris, chefen för Batagi-klanen av renuppfödare. Han blir tilldelad titeln herde, över klanens största flock. Han ansluter sig till Evenk-stammen för första gången samtidigt som de påbörjar sin sommartur med sina boskapsdjur över betesmarkerna i de sibiriska bergen. Som stammens enda inkomstkälla är dessa renar deras stolthet och glädje och det kommer inte att hindra dem från att skydda sina renar mot deras bittra fiende vargen...

6. Wolf Totem

Året är 1969, och en ung student från Peking, Chen Zhen, skickas för att bo bland de nomadiska herdarna i inre Mongoliet. Fångad mellan civilisationens framfart från söder och nomadernas traditionella fiender - de fruktade vargarna - och i norr: människor och djur. Både invånare och inkräktare, kämpar för att hitta sin sanna plats i världen.

7. The Grey

Efter ett tufft fem-veckors skift vid ett oljeraffinaderi i Alaska, flyger arbetarna tillsammans med huvudpersonen och skarpskytten John Ottway hem för en välbehövlig semester...

8. Brotherhood Of The Wolf

I 1700-talets Frankrike skickas Chevalier de Fronsac och hans indianvän Mani av kungen till Gevaudan-provinsen för att undersöka hundratals mord av ett mystiskt odjur.

9. Surviving With Wolves

1942 gömmer sig den unga judiska flickan Misha, hennes ryska mamma Gerusha och hennes tyska far Reuven för tyskarna i ett litet hus i Ardennes, Belgien.

10. Alpha

I det förhistoriska förflutna kämpar Keda, en en ung och oerfaren jägare, för att återvända hem efter att ha separerats från sin stam när bisonjakten gått snett.


Vill du få uppdateringar från Wolf Cult Magazine? Registrera dig nedan för att få vårt nyhetsbrev.